Wie zijn wij

 Johan van Oudenaarden (directie)
Als eigenaar van de onderneming is hij dagelijks te vinden op de verkoopvloer. Is volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche en staat voor kwaliteit en vakmanschap. Als Johan het niet weet, vergeet het dan maar... ;))

 

 Luuk van Oudenaarden (oud-directeur)
Inmiddels definitief gepensioneerd per oktober 2010. Heeft in 1991 het bedrijf overgenomen en sinds 1997 aan de groei en ontwikkeling meegwerkt samen met zoon Johan.

 

 Vacature (Verkoopmedewerker / Aanschafcoach)
Ben- of weet jij iemand die ons team kan komen versterken als aanschafcoach? Klik hier voor meer info!

 

 Carola van Erkelens (hoofd inkoop)
Heeft de opleiding voor fietstechnicus bij de innovam gevolgd en deze in 2004 met uitmuntende resultaten afgerond. Is niet alleen goed in het technische vak, maar ook in administratieve- en verkoopwerkzaamheden.

 

 Richard Remmerde (Werkplaats Chef)
Uw vaste aanspreekpunt in de werkplaats!

 

 David Drenth (fietstechnicus)
Heeft samen met zijn ouders een fietsenwinkel gerund, is er een paar jaar tussenuit geweest maar pakt sinds juli 2018 het vak weer op bij ons.


 Stanley Doornbosch (fietstechnicus)
In 2010 door ons opgeleid tot fietstechnicus. Is regelmatig op de fiets te vinden, fietvakanties en ATB tochtjes zijn z'n favoriete bezigheden! 

 

Trudie Mensink (all round medewerkster)
Al meer dan 15 jaar bij ons de eindverantwoordelijke voor de interieurzorg!


 Piet (Chaffeur)
Is dagelijks op onze bus te vinden om uw fietsen op te halen en weer terug te bezorgen.
 

 

Fietsplus van Oudenaarden (voorheen 'de fietsshop') bestaat officieel al sinds 1926, dan heb ik het over onze (vele) voorgangers. In 1991 heeft Luuk de winkel overgenomen, toen nog gevestigd aan het Maarland (binnenstad Brielle). Samen met Ria werd de winkel gerund en in de weekenden en vakanties hielp Johan (nog schoolgaand) graag mee. In 1996 besloten vader en zoon een venootschap aan te gaan.
In 1997 zijn we verhuisd naar ´t Woud omdat we ´uit ons jasje groeiden´... Met een totale bedrijfsoppervlakte die 10 keer zo groot is én met veel doorgroei mogelijkheden.
In de winter van 2003/2004 zijn zowel de showroom als de werkplaats goed onderhanden genomen, ze zijn beide 2 x zo groot gemaakt.
In 2005 aangesloten bij 'Fietsplus' om met meerdere collega's te kunnen samenwerken waardoor we nu ook huis aan huis reclame kunnen doen en daarbij leuke aanbiedingen kunnen presenteren.
In het voorjaar van 2008 deed ons de mogelijkheid voor het pand van de buren erbij te betrekken waar we onze OUTLETSTORE in hebben gevestigd. Hierin presenteren we wel meer dan 100 nieuwe merkfietsen met aantrekkelijke kortingen en ook onderdelen en accessoires die sterk zijn afgeprijsd. Inmiddels merken we in 2010 dat we weer 'uit ons jasje groeien' en besluiten de binnenplaats van 300 m2 te bebouwen met een loods die 2 verdiepingen telt. Hierdoor kunnen we een werkplaats realiseren met 6 permanente werkplekken en een showroom van meer dan 1000 m2.