Verzekering


 Service abonnement Elektrische fietsen

Laat Fietsplus Van Oudenaarden de zorg en de kosten voor het onderhoud voor u uit handen nemen en geniet optimaal van uw nieuwe E-Bike met het unieke Fietsplus Van Oudenaarden Service - abonnement.

Dankzij het service - abonnement van Fietsplus Van Oudenaarden zult u jarenlang onbezorgd fietsen. U heeft een keuze uit 3 verschillende abonnementen. Brons -  Zilver of Goud

 Wij verwijzen u graag door naar een overzicht van onze abonnementen. Klikt u hier! Fiets & E-Bike verzekering
De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallen-opzittendenverzekering en voor de gekozen looptijd gratis hulpverlening bij pech..

 

Bereken of sluit hier uw verzekering af: >>  3 of 5 jaar verzekering


 Race & Atb verzekering

Speciaal voor wielrenners heeft AssurAce samen met de KNWU een Racefietsverzekering ontwikkeld. AssurAce verzekerd zowel nieuwe als gebruikte racefietsen. Nieuwe racefietsen zijn 3 jaar lang verzekerd tegen nieuwwaarde. Tweedehands racefietsen zijn verzekerd voor het aankoopbedrag. Na drie jaar wordt de dagwaarde uitgekeerd bij total loss. De voordelen van onze Racefiets verzekering op een rij:

 
Bereken of sluit hier uw verzekering af: >>  Doorlopende race/mountainbike Verzekering
Bereken of sluit hier uw verzekering af: >>  3 Jarige race/moutanbike verzekering